Tavuk etini geniş bir tencereye alın. Suyu, 1 çay kaşığı tuzu, defne yaprağını ve limonu ekleyin. Orta ateşte, 1 saat boyunca haşlayın. Ocaktan ...
Un elendikten sonra içerisine yumurta kırılır, margarin de eklenerek iki bıçak yardımıyla et kıyar gibi kıyılır. Tuz, kabartma tozu, yoğurt eklendikten sonra yumuşak ...
1 adet tavuk göğsünü ortadan kesin. Tavuk etini inceltin. Tavuk etlerini yüksek ısıda alt üst edip yarı kıvamda pişirilin. Soğan, mantar ve sarımsağı ...
Piliç kanatlar kemiği dışarıda kalacak şekilde açılır. Kemik yukarıya kıvrılıp boşalan kısma ceviz doldurulur. Panelenir ve derin yağda kızartılır. Blendir edilen avokadolar tuz, ...
Tavuklar yumurta beyazı, nişasta ve ayçiçeği yağı konularak soslanır, fritöz içerisinde kızgın yağda kızartılır. Yüksek ateşte çin tavasında sebzeler sırasıyla kavrulur. Tavuk eti, ...
Tavuk göğsünün kemikleri alınarak, göğüs eti dövecekle ezilir. Tencerede soğanı kavurduktan sonra ıslatılmış pirinçle beraber biraz daha kavrulur. Daha sonra içine çam fıstığı, ...
Göğüs kıymasının içine harçtaki malzemeler ilave edildikten sonra yoğurulup 10 dakika bekletilir. Harcımız dinlenirken fındık büyüklüğünde patates ve havuçlar doğranıp ocakta kaynayan 1,5 ...
Piliç but soteler kuşbaşı şekilde doğranmış olan soğanların içine konulduktan sonra sote yapılır. 20 dakika hafif ateşte piştikten sonra kuşbaşı doğranmış çarliston biberler ...
Taze patatesleri, kabuğunu soyduğunuz soğanları ve yeşil limonu ikiye kesin. Kestiğiniz sebzeleri fırın tepsisinin kenarlarına yayın.Baharatlı karışım için taze biberiyeyi, tuzu, tane karabiberleri, ...
Tereyağlı sosu için sarımsakları havanda tuzla birlikte iyice ezin. İnce kıyılmış biberiyeyi, dereotunu, tuzu, baharatını ekleyin. En son oda sıcaklığında yumuşamış tereyağını ekleyip ...
Rendelenmiş kaşar peynirini, zar şeklinde doğranmış biberleri, baharatı bir kapta karıştırın.
Hamburger ekmeklerinin taban kısımlarını yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine hazırladığınız ...
İnciklerimizi haşladıktan sonra yıkarız. Tenceremize sıvı yağımızı döktükten sonra rendelenmiş havuç ilave edip karıştırıyoruz. Havuç rengini bırakınca ıspanaklarımızı ilave edip karıştırıyoruz. Un ilave ...
Piliç göğsü açılır ve dövülür. Ege otları ile beraber marine edilir. Kavurduğumuz soğan, sarımsak ve ıspanak üçlüsünü marine ettiğimiz piliç göğsünün içerisine doldururuz ve ...
Göğüs kıymamızı diğer köftelik malzemelerle karıştırdıktan sonra 10 dakika karışımınızı dinlendiririz. Köftemize şeklini verdikten sonra ızgara veya tavada pişirilip patates kızartmasıyla beraber servis ...
Tavuk göğsünün içi açılıp dövülür. Dövülmüş olan göğüs eti sarımsak, tuz, karabiber ve sıvı yağ ile marine edilir. Rendelenmiş kaşar yuvarlak şekil verildikten ...
Salata malzemesini yıkayıp iyice süzdükten sonra istediğiniz gibi kesin.Sosu için zeytinyağını, limon suyunu ve rendelenmiş limon kabuğunu karıştırın. Sosunuz hazırdır.3 su bardağı kadar ...
Serçe parmak şeklinde doğranmış olan göğüs filetolarımızı yayvan bir tencereye 250 gr margarin ile beraber karıştırılır. İnce kıyılmış soğan ile sote yapılır. Üstüne ...
Göğüs filetomuzu kalem şeklinde ince dilimler halinde doğrayıp soğan ve beyaz toz biber ile marine yapıp 20 dakika dinlenmeye alıyoruz. Tavamıza sıvı yağımız ...
Tavamıza sıvı yağı koyduktan sonra ilk önce julien doğranmış tavuklarımızı soteliyoruz. Köri ve tuzu ilave ettikten sonra, en son kremayı da ekleyerek hepsini ...
Tavuk etini marine etmek için zeytinyağını, limon suyunu, sütü, irice doğranmış soğanı karıştırın.
Tavuk göğüs etini boyuna ikiye keserek biraz inceltin. Etleri marine ...
But sotelerimizi 1 diş sarımsak, ince kıyım soğan, 1 su bardağının yarısı kadar sıvı yağ ve biber ile sote yapılıp ayrı bir kapta ...
Havuç, pırasa, lahana ve kabağı julien doğranarak tereyağında soteliyoruz. Daha sonra önceden haşlanmış tavuğumuzu içine ince ince parçalayıp koyuyoruz. Üstüne kaşar rendeleyip hazırlamış ...
Tavukları ve mantarları haşlıyoruz. Yumurta, su, süt, tuz ve unu derin bir kapta çırptıktan sonra krep tavasında pişiriyoruz. Pişen kreplere julien doğranmış tavuk, ...
Beypiliç Pekin Ördeğin boyun kısmını keskin bir bıçak yardımı ile kesin. Ördeğin içindeki boşluğa kestiğiniz boynu, 3 dal taze soğanı, rendelenmiş portakal kabuğunu, ...
Baget ekmeğinden bir parmak uzunluğunda kesin. Sonra kestiğiniz her dilimi ikiye ayırıp büyükçe bir dilim elde edin.Ekmeğin üzerine ince doğranmış pastırma parçalarını, sonra ...
İnce kıyılmış soğanları 250 gr margarin içerisinde pembeleşinceye kadar çevrilir. Pembeleştikten sonra 200 gr un karıştırılarak kavrulur, un kokusu gidince 1 litre süt ...
Beypiliç Pekin ördeğin boyun kısmını keskin bir bıçak yardımı ile kesin. Ördeğin içindeki boşluğa kestiğiniz boynu, taze kekikleri, rendelenmiş limon kabuğunu, kabuğu soyulup ...
İç pilavı için; soğanlar küçük doğranır (çintilir). Yağda sotelenir. İsterseniz ciğer ve taşlıkları küçük doğranıp soğanlar sotelendikten sonra eklenip kavrulabilir. ...
Önceden ısıttığımız fırına, pişirmeye hazır hale getirdiğimiz taze baharat, susam yağı ile marine ettiğimiz ördek göğsünü 25 dakika pişiriyoruz. Pişen ördek ...
Ördeği derin yağda, düşük ısıda, sarımsak, tane karabiber, portakal kabuğu ilavesiyle 2.5 saat kadar pişirin. Servisten önce kısa süre tavada çıtırdatabilirsiniz. ...
Eti bir süre karamelize edin. Sırayla iri doğranmış sebzeleri ekleyin, baharatlandırın ve karıştırın. Suyunu verin ve 2 saat kadar pişirin.Servis öncesi ...
Tencereye sıvı yağ ve soğanlar konarak pembeleştirilir. Üzerine önceden ıslatılmış kuru fasulye ve su eklenerek kapağı kapatılır ve kısık ateşte pişirilir. ...
Pekmezi, soya sosunu, ince kıyılmış 1 dal taze biberiyeyi, sıvıyağı ve sütü bir kasede karıştırın. Beypiliç göğüs etlerinin her iki yüzeyini bıçak yardımı ...
Tüm tavuğu haşlayıp derisini ve kemiğini ayırıyoruz. Pirincimizi suda ıslatıyoruz. Bademlerin de üzerine sıcak su dökülüp ortadan ikiye ayırıyoruz. Bademin yarısını ve çam ...
Beypiliç Piliç But’ları bir tencereye alın, üzerine su ilave edip haşlayın. Pirinçlerin nişastalı suyunu akıtana kadar yıkayın ve süzün. Pilav tenceresinde 3 yemek ...
Piliç etini julien (kibrit çöpü şeklinde) doğradıktan sonra sırasıyla soğan, sarımsak ve tavuk etini soteliyoruz. Daha sonra biber ve domates ilave ediyoruz. Domates ...
Piliç göğüsü kanadı ile beraber kemiği çıkarılır. Dövülerek inceltilir. İç pilavda önce yağı ve küner içi ile kavrulur. Soğan ve pirinci de ekleyip ...
Öncelikle ayıklanmış ve doğranmış olan ıspanaklar bir kapta bir çay bardağı sıvı yağ, ince doğranmış soğan ve 1 diş sarımsak, yeteri kadar tuz, ...
Ördek temizlenip yıkanır, kağıt havlu ile iyice kurutulur. Derin bir tencereye yarım çay bardağı sıvı yağ katılarak kızdırılır. 1 tatlı kaşığı ...
Tavuk göğüsü karkastan ayrılmadan tereyağı, tuz, karabiber, kekik ve rozmarin ile vakum torbasına alınıp vakumlanır. Sous vide yöntemi ile 55 C° sıcaklıkta su içerisinde ...
Baharatlı tuzu hazırlayın. Bunun için 1 portakalın rendelenmiş kabuğunu, tuzu ve kuru baharatları ekleyin. Çatalla ördeğin birkaç yerine hafifçe bastırarak, derisinin altını zedelemeden ...
İnce doğranmış soğan, sarımsak ve biber yağda kavrulur. Salça ve un ilave edilir. 1-2 dakika kavrulup üzerine soğuk su eklenir. Kısık ateşte çorba ...
Tavuk göğsünü yumurta ve galeta ununa buladıktan sonra kızgın yağda kızartıyoruz. Yanında arpa şehriyeden yapılmış pilav ve patates püresiyle servis yapıyoruz.
Soya sosunu, çok ince kıyılmış dal taze kişnişi, sıvıyağı ve tarçını bir kasede karıştırın. Hazırladığınız bu sosu Beypiliç Ladeslere bulayıp yağlı kağıt serili ...
Tencerede sıvı yağla şehriyeyi kavuruyoruz. İçine ılık suda bekletilmiş pirinçleri ekleyip kavuruyoruz. Pilav göz göz olunca tere yağını da ekleyip demlenmeye bırakıyoruz.
Tavuk göğüsleri derileri alındıktan sonra vakum torbasına konulup vakumlanır. Sous vide yöntemi ile 55 C° ısıda 4 saat pişirilir. Vakum torbasından çıkartılıp slays ...
Tavuk göğüslerini bir bıçakla uzunlamasına ortadan sanki bir cep açarcasına ikiye ayıralım. Ama dibini koparmadan yarıp, içini açalım. Sonra da bir çekiç ya ...
Piliç göğsünü kıymalık çektikten sonra yumurta ile karıştırıp ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp 15 dakika kadar kaynamış suyun içerisine atıp kabak ve havuçlarla beraber pişiriyoruz. ...
Açılmış tavuk göğsünü tuz ve karabiber ile tatlandırıyoruz. Havuç, soğan, mantar, kabak, jalapeno biberini yarım soteleyip tavuğun içine koyup rulo şeklinde sarıyoruz. Barbekü ...
Beypiliç Butları tencereye alın. 2 litre kadar su, yarım limon, defne yaprağı ve 1 adet küçük boy soğanı ilave edip orta ateşte tavuk ...
Piliç göğsü kıyma haline getirilip tüm malzemeler ile birlikte karıştırılır. Ardından önce streç film ile sarılıp şekillendirilir sonra alüminyum folyoya sarılır. 100 C°deki ...
Tavuk göğsü bütün halde haşlanır. Piştikten sonra küçük parçalara ayrılır. Diğer tarafta tencereye soğanlar küp küp doğranır salça eklenip sıvı yağda kavrulur. Parçalanan ...
Tortilla ekmekleri forma yardımıyla yuvarlak olarak kesilir. Fırında 160 C°de 10 dakika kızartılır. Soğan ve sarımsaklar tavada sotelenir. Avokado, jalepano biberi, kişniş ve küp ...
Beypiliç Kanatlara bulamak için sosları ayrı kaselerde karıştırın. Paketteki kanatları üçe ayırıp soslarına bulayın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. 190 derecede ...
Ispanak, havuç, soğan ve sarımsak ayrı bir şekilde kavurulur. Piliç göğsü ince bir şekilde açılır. Hazırlanan ıspanak ve havuçtan oluşan ikili spatula yardımı ...
Tost ekmeklerini küp halinde doğradıktan sonra yağda hafif derecede sote yapılır. Yoğurt sarımsak ilave edildikten sonra çırpılır. Göğüs filetoyu tavada kızartılır. Kıymayı köfte ...
Isıya dayanıklı bir fırın kabına derili Beypiliç butlarını alın. Limonları halka dilimler halinde kesin. Zeytinleri dilimleyip limon dilimleri ve 4’e bölünmüş sarımsaklarla birlikte ...