Malzemeler
Kabak |
500 gr |
Lahana |
500 gr |
Pırasa |
500 gr |
Havuç |
6 Adet |
Soğan |
1 Adet |
Maydanoz |
Yarım Bağ |
Tavuk |
2 Adet Göğüs |
Kaşar |
25 gr |
Krep Malzemeler
Yumurta |
6 Adet |
Süt |
1lt |
Un |
|
Hazırlanışı
Havuç, pırasa, lahana ve kabağı julien doğranarak tereyağında soteliyoruz. Daha sonra önceden haşlanmış tavuğumuzu içine ince ince parçalayıp koyuyoruz. Üstüne kaşar rendeleyip hazırlamış olduğumuz kreplere sarıyoruz. Krepleri önce una sonra yumurtaya daha sonra da galeta ununa bulayıp kızartıp sıcak servisini yapıyoruz.
Krep Yapılışı
Yumurta, süt ve unumuzu iyice çırptıktan sonra az yağlı yuvarlak bir tavada çok kalın olmayacak şekilde her iki tarafını pişiriyoruz.