Malzemeler
Beypiliç Kanat |
1 Paket |
|
|
Pesto Sos için: |
|
Pesto Sosu |
1 Yemek Kaşığı |
Sıvı Yağ |
1 Yemek Kaşığı |
Su |
1 Yemek Kaşığı |
Tuz |
1 Tutam |
|
|
Acı Sos için: |
|
Acı Kırmızıbiber |
1 Adet, Çok İnce Kıyılmış |
Ketçap |
1 Yemek Kaşığı |
Su |
1 Yemek Kaşığı |
Sıvı Yağ |
1 Tatlı Kaşığı |
|
|
Hardal Sos için: |
|
Hardal |
1 Yemek Kaşığı |
Su |
2 Yemek Kaşığı |
Sıvı Yağ |
1 Yemek Kaşığı |
Sarımsak |
1 Diş, İnce Kıyılmış |
|
|
Sunum Dip Soslar için: |
|
Süzme Yoğurt |
1 Kase |
Domates |
4 Adet |
Tarçın |
1 Çay Kaşığı |
Kimyon |
1 Çay Kaşığı |
Hardal |
1 Yemek Kaşığı |
Labne |
2 Yemek Kaşığı |
Sarımsak |
1 Diş |
Tuz |
|
Hazırlanışı
Beypiliç Kanatlara bulamak için sosları ayrı kaselerde karıştırın. Paketteki kanatları üçe ayırıp soslarına bulayın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. 190 derecede ısıtılmış fırında, yarım saat pişirin.
Bu arada batırmalık sosları hazırlayın. Bunun için süzme yoğurtla frenk soğanı ve kuru kekiği karıştırın. Rendelenmiş domatesleri, tarçını, kimyonu ve tuzu bir sos tenceresinde karıştırın. Orta ateşte, 15 dakika pişirin. Sosunuz hazırdır. Hardallı sosunuz için de labne peynirini, hardalı ve havanda ezilmiş sarımsağı karıştırın. Hardallı sosunuz hazırdır.