Malzemeler
Beypiliç Yumurta |
2 Adet |
Baget Ekmek |
Yarım |
Pastırma |
2 Dilim |
Rendelenmiş Mozzarella Peyniri |
1 Çay Bardağı |
Tereyağı |
2 Tatlı Kaşığı |
Pul Biber |
1 Çay Kaşığı |
Maydanoz |
2 Dal |
Hazırlanışı
Baget ekmeğinden bir parmak uzunluğunda kesin. Sonra kestiğiniz her dilimi ikiye ayırıp büyükçe bir dilim elde edin.
Ekmeğin üzerine ince doğranmış pastırma parçalarını, sonra da üzerine rendelenmiş mozzarella peynirini serpin. 200 dereceye ayarlı fırında, peynirler eriyinceye kadar ısıtın. Daha sonra üzerine tereyağında pişirdiğiniz göz yumurtaları yerleştirin. Servis ederken üzerlerine pul biber serpin, ince doğranmış maydanoz serpin. Söğüş domatesle birlikte servis yapın.