Malzemeler
| Ördek But |
1 Adet |
| Arpacık Soğan |
100 g |
| Sarımsak |
1 Baş |
| Havuç |
1 Adet |
| Kereviz Sapı |
|
| Taze Kekik |
|
| Bebek Patates |
200 g |
| Kestane Mantarı |
100 g |
| Kültür Mantarı |
100 g |
| Shitaki Mantarı |
100 g |
| Zeytinyağı |
|
| Tereyağı |
|
| Tuz |
|
| Karabiber |
|
Hazırlanışı
Eti bir süre karamelize edin. Sırayla iri doğranmış sebzeleri ekleyin, baharatlandırın ve karıştırın. Suyunu verin ve 2 saat kadar pişirin.
Servis öncesi ısıtmak üzere kenara alın. Mantarları harlı ateşte soteleyin ve ördekle sunun.