Malzemeler
6 kişilik
Göğüs Kıyması |
1 kg |
Sarımsak |
2 Diş |
Yumurta |
2 Adet |
Maydanoz |
Yarım Bağ (İnce Kıyılacak) |
Dere Otu |
Yarım Bağ (İnce Kıyılacak) |
Kimyon |
100 gr |
Yenibahar |
100 gr |
Yarım Ekmek İçi veya Galeta Unu |
|
Tuz |
|
Karabiber |
|
Soğan |
1 Adet İri (Rendelenecek) |
Margarin |
250 gr |
Servis Yapmak İçin :
Patates |
2 Adet |
Yeşil Biber |
6 Adet |
Hazırlanışı
Göğüs kıymamızı diğer köftelik malzemelerle karıştırdıktan sonra 10 dakika karışımınızı dinlendiririz. Köftemize şeklini verdikten sonra ızgara veya tavada pişirilip patates kızartmasıyla beraber servis yapılır.