Malzemeler
6 kişilik
| Göğüs Kıyması |
1 kg |
| Sarımsak |
2 Diş |
| Yumurta |
2 Adet |
| Maydanoz |
Yarım Bağ (İnce Kıyılacak) |
| Dere Otu |
Yarım Bağ (İnce Kıyılacak) |
| Kimyon |
100 gr |
| Yenibahar |
100 gr |
| Yarım Ekmek İçi veya Galeta Unu |
|
| Tuz |
|
| Karabiber |
|
| Soğan |
1 Adet İri (Rendelenecek) |
| Margarin |
250 gr |
Servis Yapmak İçin :
| Patates |
2 Adet |
| Yeşil Biber |
6 Adet |
Hazırlanışı
Göğüs kıymamızı diğer köftelik malzemelerle karıştırdıktan sonra 10 dakika karışımınızı dinlendiririz. Köftemize şeklini verdikten sonra ızgara veya tavada pişirilip patates kızartmasıyla beraber servis yapılır.