EN
Ürünler
GERİ
Piliç Bonfile
Saklama Koşulları
Taze ürünler 0 ile +4 °C, Dondurulmuş ürünler -18 °C
Raf Ömrü
Taze ürünler 10 gün, Dondurulmuş ürünler 1 yıl, Map ambalajlı ürünler 12 gün
Ürün Adı
Ambalaj Tipi
Tabak Ağırlığı (~)
Koli Ağırlığı
Koli İçi Tabak Adedi
Koli/Tabak İçi Adedi
Ürün Tanımı
Piliç Bonfile
Tabaklı
1,04 kg / 0,6 kg
8,32 kg / 7,2 kg
8 / 12
4 - 5 / 2 - 4
Kemikleri ve derisi alınmış sadece büyük göğüs lobunu içeren tek parça göğüs etidir.
Map Tabaklı**
3,5 kg
7 kg
2
18 - 21
Dökme
-
5 kg / 12 kg
-
48 - 80
** Sadece Taze