EN
Ürünler
GERİ
Piliç Parmak Bonfile
Saklama Koşulları
Taze ürünler 0 ile +4 °C, Dondurulmuş ürünler -18 °C
Raf Ömrü
Taze ürünler 10 gün, Dondurulmuş ürünler 1 yıl, Map ambalajlı ürünler 12 gün
Ürün Adı
Ambalaj Tipi
Tabak Ağırlığı (~)
Koli Ağırlığı
Koli İçi Tabak Adedi
Koli/Tabak İçi Adedi
Ürün Tanımı
Piliç Parmak Bonfile
Tabaklı
0,55 kg / 0,88 kg
6,6 kg / 7,04 kg
12 - 8
Dökme
Kemikleri ve derisi alınmış sadece küçük göğüs lobunu içeren tek parça göğüs etidir.
Dökme
-
12 kg
-
250 - 380