EN
Ürünler
GERİ
Piliç But Sote
Saklama Koşulları
Taze ürünler 0 ile +4 °C, Dondurulmuş ürünler -18 °C
Raf Ömrü
Taze ürünler 10 gün, Dondurulmuş ürünler 1 yıl, Map ambalajlı ürünler 12 gün
Ürün Adı
Ambalaj Tipi
Tabak Ağırlığı (~)
Koli Ağırlığı
Koli İçi Tabak Adedi
Koli/Tabak İçi Adedi
Ürün Tanımı
Piliç But Sote
Tabaklı
0,76 kg
6,1 kg
8
Dökme
Gövdeden ayrılmış olan kalçanın, orta eklem yerinden kesilmesinden sonra, kemikleri ve derisi alınmış sırta yakın kısmının parçalara bölünmesidir.
Dökme
-
12 kg
-
Dökme