Ürünler AnasayfaÜrünlerGöğüsPiliç Bonfile
  • Piliç Bonfile
    • Saklama Koşulları
    • Raf Ömrü
    • Taze ürünler 0 ile +4 °C, Dondurulmuş ürünler -18 °C
    • Taze ürünler 10 gün, Dondurulmuş ürünler 1 yıl, Map ambalajlı ürünler 12 gün
Ürün Adı Ambalaj Tipi Tabak Ağırlığı (~) Koli Ağırlığı Koli İçi Tabak Adedi Koli/Tabak İçi Adedi Ürün Tanımı
Piliç Bonfile Tabaklı 1,04 kg / 0,6 kg 8,32 kg / 7,2 kg 8 / 12 4 - 5 / 2 - 4 Kemikleri ve derisi alınmış sadece büyük göğüs lobunu içeren tek parça göğüs etidir.
Map Tabaklı** 3,5 kg 7 kg 2 18 - 21
Dökme - 5 kg / 12 kg - 48 - 80
** Sadece Taze