Ürünler AnasayfaÜrünlerGöğüsPiliç Parmak Bonfile
  • Piliç Parmak Bonfile
    • Saklama Koşulları
    • Raf Ömrü
    • Taze ürünler 0 ile +4 °C, Dondurulmuş ürünler -18 °C
    • Taze ürünler 10 gün, Dondurulmuş ürünler 1 yıl, Map ambalajlı ürünler 12 gün
Ürün Adı Ambalaj Tipi Tabak Ağırlığı (~) Koli Ağırlığı Koli İçi Tabak Adedi Koli/Tabak İçi Adedi Ürün Tanımı
Piliç Parmak Bonfile Tabaklı 0,55 kg / 0,88 kg 6,6 kg / 7,04 kg 12 - 8 Dökme Kemikleri ve derisi alınmış sadece küçük göğüs lobunu içeren tek parça göğüs etidir.
Dökme - 12 kg - 250 - 380