Ürünler AnasayfaÜrünlerGöğüsPiliç Fileto
  • Piliç Fileto
    • Saklama Koşulları
    • Raf Ömrü
    • Taze ürünler 0 ile +4 °C, Dondurulmuş ürünler -18 °C
    • Taze ürünler 10 gün, Dondurulmuş ürünler 1 yıl, Map ambalajlı ürünler 12 gün
Ürün Adı Ambalaj Tipi Tabak Ağırlığı (~) Koli Ağırlığı Koli İçi Tabak Adedi Koli/Tabak İçi Adedi Ürün Tanımı
Piliç Fileto Tabaklı 0,98 kg / 0,5 kg 7,84 kg / 6 kg 8 - 12 2 - 1 Kemikleri ve derisi alınmış göğüs etidir.
Dökme - 12 kg - 18 - 30