Tarifler Anasayfa Tarifler
Piliç Sote

Malzemeler

Piliç Göğüsü 250 gr
Soğan              1 Adet
Biber                        2 Adet
Domates                   2 Adet
Tuz  
Sarımsak  
Defne Yaprağı  
Karabiber  
Domates Suyu  
Sıvı Yağ  
Tere Yağı   

Hazırlanışı

Piliç etini julien (kibrit çöpü şeklinde) doğradıktan sonra sırasıyla soğan, sarımsak ve tavuk etini soteliyoruz. Daha sonra biber ve domates ilave ediyoruz. Domates suyu, bir miktar tuz ve karabiber ile tatlandırıyoruz. 3 dakika daha yüksek ateşte pişirdikten sonra servis ediyoruz.

Noodle Yapılışı

20 dakika soğuk suda bekletilen egg noodle yumuşadıktan sonra süzülür. Yüksek ateşte bir tavaya yağ konulur ardından sırasıyla kibrit çöpü doğranmış kabak, havuç, beyaz lahana sotelenip sonra Çin tuzu, tuz, soya sosu, susam yağı ilave edilir. Servis tabağına alındıktan sonra ince doğranmış taze soğan serpilip servis edilir.